Mathias Vergels: “Ik hoop dat ons kind niet te hard op mij lijkt”

Mathias Vergels: “Ik hoop dat ons kind niet te hard op mij lijkt”

Foto: ISOPIX

Nog anderhalve maand en Mathias Vergels wordt voor het eerst papa, hij is dan net een jaar getrouwd met zijn Julie. En net als wellicht elke aanstaande ouder, is ook Mathias soms nerveus voor de komst van het kindje. Een kindje waarvan hij hoopt dat het niet te hard op hem lijkt, zo vertelt hij aan Story.

Hij staat momenteel op de set van ‘De Collega’s 2.0’, een nieuwe film van Jan Verheyen. Een man die voor Vergels een hele steun blijkt te zijn. “Maak je niet druk. Miljarden mensen hebben jullie het al voorgedaan, dat komt allemaal wel in orde”, klinkt het wanneer hij merkt dat Vergels zich zorgen maakt over het nakende vaderschap.

“Ik word geregeld overmand door onzekerheid”, vertelt Vergels aan Story. “Het is fijn om in deze periode zo’n steunpilaar in de buurt te hebben. Het is soms nodig.”

Verder is Mathias wel goed voorbereid op het vaderschap. De kinderkamer staat al een hele zwangerschap lang klaar, hij las boeken over het vaderschap en heeft zijn moeder uitgehoord over opvoedingstips. “Het belangrijkste is dat ons kind gezond ter wereld komt. En qua karakter niet te veel op mij lijkt.” Hij verklaart zich meteen nader: “Mijn puberteit was nogal heftig. Als ons kind mij daarin gaat evenaren, staat er ons nog wat te wachten.”

Mathias Vergels: “Ik hoop dat ons kind niet te hard op mij lijkt”
Mathias samen met zijn vrouw, Julie. Foto: ISOPIX
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees