West-Vlaming maakt indruk in ‘America’s Got Talent’ met spectaculaire messentruc

West-Vlaming maakt indruk in ‘America’s Got Talent’ met spectaculaire messentruc

Foto: America’s Got Talent

Ruiselede -

Hij heet Aaron Crow en hij is opgegroeid in Doomkerke (Ruiselede). De kans is groot dat zijn naam niet meteen een belletje doet rinkelen, maar in de Verenigde Staten zullen ze hem niet al te snel meer vergeten. Dat dankzij een indrukwekkende messentruc in de talentenshow ‘America’s Got Talent’.

Aaron Crow was dinsdagavond plaatselijke tijd in het programma ‘America’s Got Talent’ te zien. De zender plaatste echter voordien al een fragment van zijn prestatie online als teaser. Nog voor de uitzending werd het filmpje al meer dan 700.000 keer bekeken.

De vier juryleden gaven Crow uiteindelijk allemaal een “yes” en stemden de illusionist zo unaniem door naar de volgende ronde. Heidi Klum noemde de act “ongelofelijk”. Van Mel B kreeg Crow het compliment dat hij “mysterieus en heet” was. En dat ze van zijn optreden hield.

Vijf jaar geleden maakte de West-Vlaming ook al indruk in ‘Britain’s Got Talent’. Hij schopte het er tot de halve finales.

Dankzij zijn succesvolle en spectaculaire acts heeft hij zichzelf alvast gebombardeerd tot een wereldster. Nochtans kent bijna niemand hem in ons land. “Ik ben zelden thuis”, zei hij daar eerder over. “En als dat wel het geval is, dan zit ik meestal te werken.”

LEES OOK.Illusionist is wereldster, maar in geboortedorp kent niemand hem

Zo zag zijn optreden in ‘America’s Got Talent’ eruit:

 

 

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees