Nieuw seizoen van ‘Met Vier in Bed’ test gastvrijheid van Vlaanderen tot Marokko

Nieuw seizoen van ‘Met Vier in Bed’ test gastvrijheid van Vlaanderen tot Marokko

Foto: Met Vier In Bed

Deze zomer worden de bedden opnieuw opgemaakt voor het gloednieuwe, negende seizoen van ‘Met Vier in Bed’. Vanaf maandag 11 juni kunnen kijkers weer wegdromen bij meer dan veertig unieke logeeradressen.

In eigen land worden onder andere de Ardennen, de zee en historische steden als Brugge en Gent bezocht. Maar ook zuiderse bestemmingen ontbreken deze zomer niet. ‘Met Vier in Bed’ verblijft twee weken onder de Franse zon, verkent de Portugese kuststreek én trekt voor het eerst naar Marokko.

Het negende seizoen van ‘Met Vier in Bed’ steekt bovendien in een nieuw jasje: het logo werd opgefrist en ook de generiek is gloednieuw. Aan het succesvolle concept werd verder niet gesleuteld.

Ook dit jaar verblijven naar goede gewoonte vier duo’s - soms ook een enkele uitbater - een dag en een nacht in elkaars B&B. Na afloop evalueren ze met een vakkundig ook de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Hun appreciatie in de verschillende categorieën vertalen ze in bedjes. De B&B die op het einde van de week het hoogste aantal bedjes heeft verzameld, wordt uitgeroepen tot weekwinnaar.

‘Met Vier in Bed’, vanaf 11 juni van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur bij VTM.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees