Celebs

De Beckhams verkopen hun Royal Wedding-outfit

De Beckhams verkopen hun Royal Wedding-outfit

Foto: Reuters

Op Instagram heeft David Beckham aangekondigd dat hij samen met Victoria de outfits die ze droegen op het huwelijk van prins Harry en Meghan zal verkopen.

Over de verschijning van de Beckhams op de Royal Wedding is al veel inkt gevloeid. Dat de ex-Spice Girl niet kon lachen, heeft iedereen gezien, dat het celeb-koppel er piekfijn uitzag, ook. 

David en Victoria Beckham hebben nu beslist om de outfits die ze droegen op het huwelijk van prins Harry en Meghan te verkopen voor het goede doel. Dat heeft David Beckham met een foto op Instagram bekend gemaakt. De opbrengst gaat naar alle families die getroffen werden door de terreuraanslagen in Manchester na het concert van Ariana Grande vorig jaar. Toen kwamen 22 mensen om het leven. 

 

 

Als je 'The We Love Manchester Emergency Fund' steunt, maak je kans om de outfits te winnen. Hoe meer je steunt, hoe meer kansen je krijgt. 

Op het huwelijk droeg de ex-Spice Girl en ontwerpster een marineblauwe jurk uit haar eigen lentecollectie voor 2019. David Beckham droeg een grijs pak van Dior met zijn initialen geborduurd aan de binnenkant. 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees