Celebs

David en Victoria Beckham reageren op geruchten over scheiding

David en Victoria Beckham reageren op geruchten over scheiding

Foto: REUTERS

In een opmerkelijk persbericht hebben Victoria en David Beckham laten weten dat ze niét gaan scheiden.

Vrijdag wemelde het van geruchten op Twitter en andere sociale media dat het sterrenkoppel op het punt stond om hun scheiding aan te kondigen. Een officiële mededeling kwam er wel degelijk, maar dan één om de geruchten te ontkrachten. De woordvoerder van het sterrenkoppel deed de geruchten af als “fake social media news”. “Dit is een heel bizarre en gênante tijdsverspilling”, vertelde hij aan de Britse nieuwssite Express.co.uk.

De geruchten zijn des te vreemder omdat Victoria Beckham zeven uur geleden nog een foto op Instagram postte waarbij ze schreef dat ze haar echtgenoot miste.

Morning cuddles x So much love We love and miss u @davidbeckham

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Net na de aankondiging van het echtpaar stopte het Ierse gokbedrijf Paddy Power met het aannemen van geld van klanten die wilden gokken op de scheiding van het echtpaar. In een statement wijst het bedrijf achter de keten van gokkantoren erop dat het ging om een verhaal dat waarschijnlijk doelbewust werd opgeklopt.

Ex-Spice Girl Victoria Beckham en voetbalspeler David Beckham zijn sinds 1997 een koppel en al bijna 19 jaar getrouwd. Het echtpaar heeft vier kinderen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees