Ian Thomas maakt samen met zijn vader tv-programma

Ian Thomas maakt samen met zijn vader tv-programma

Ian Thomas verbleef lange tijd in de VS om te werken aan zijn muziekcarrière, maar is nu terug in België. Foto: ISOPIX

Ian Thomas (21) mag zijn American Dream dan hebben geruild voor een carrière in Vlaanderen, dat wil daarom niet zeggen dat hij stilzit. Meer zelfs, Thomas heeft tv-plannen. “Ik ben bezig samen met mijn vader een reeks te draaien rond veganistisch eten. Ik ben al een hele tijd veganist maar mijn ­vader (acteur Frank Hoelen, nvdr.) is dat allesbehalve. Hij is een echte Bourgondiër. Het contrast tussen ons beiden zouden we in het programma verwerken.”

Voor een zender waarop het programma zou worden uitgezonden is het nog te vroeg. “Ik ben nu pas bezig met de voorbereiding van een pilootaflevering van Vegan Voyage”, aldus Thomas.

Onlangs was Ian Thomas ook te zien in Gert Late Night en er zijn nog enkele ­tv-programma’s waarin we hem binnenkort mogen verwachten. “Daarover kan ik nu nog niets zeggen en ook mijn ­concrete muziekplannen zijn iets voor later. Maar ik blijf muziek maken op mijn eigen label, en ik doe mijn eigen management. Ik heb me gerealiseerd dat je daarvoor niet per se in Los Angeles hoeft te wonen.”

Toch bant Thomas Amerika niet helemaal uit zijn toekomstdromen. “Ik wil blijven reizen, over de hele wereld. Ik zie me dus best nog wel opnieuw in de VS wonen. Maar voorlopig hou ik het even bij Vlaanderen. Hier bij mijn vriendin en mijn familie, die ik in Amerika jaren heb moeten missen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees