Als ‘Friends’ ooit zou terugkomen, zouden Ross en Rachel dan nog samen zijn? Bedenker schept duidelijkheid

Als ‘Friends’ ooit zou terugkomen, zouden Ross en Rachel dan nog samen zijn? Bedenker schept duidelijkheid

Foto: Friends

Ze hadden een knipperlichtrelatie om U tegen te zeggen, Ross en Rachel uit de populaire televisiereeks ‘Friends’. Na de wilde en woelige jaren hadden de schrijvers echter toch een mooi einde voor de twee in petto. Maar wat als de serie ooit zou terugkeren naar het scherm? Zou het koppel dan nog steeds samen zijn?

Meer dan veertien jaar na de laatste aflevering van de televisiereeks heeft bedenker David Crane daar een antwoord op gegeven. En dankzij hem kunnen we nu opgelucht ademhalen.

“Ja hoor, Ross en Rachel zouden nog samen zijn”, zei hij woensdag tijdens een panel rond de Emmy Awards. “Ze hebben tenslotte tien jaar lang hard gewerkt aan hun relatie.”

Hetzelfde geldt bovendien voor Monica en Chandler. Ook zij zouden volgens Crane nog steeds gelukkig getrouwd zijn.

Komt de serie dan ooit terug?

Ook op de vraag of er ooit een reünie zit aan te komen, was hij heel duidelijk. “Nooit”, klonk het. “Dat zal nooit gebeuren. We hebben het gedaan, het is afgelopen.”

Volgens hem willen de kijkers ook niks meer zien van de vrienden, aangezien alles op een gelukkige manier geëindigd is. Of zijn idee daarover ook klopt, daar valt over te discussiëren.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees