Slachtoffer steekpartij Sint-Gillis buiten levensgevaar

Slachtoffer steekpartij Sint-Gillis buiten levensgevaar

Foto: BELGAIMAGE

Brussel / Sint-Gillis - De man die zondagavond zwaargewond raakte bij een steekpartij in Sint-Gillis, is buiten levensgevaar. Dat meldt het Brusselse parket maandag. De man kreeg drie messteken in de buik en borst en werd zondagavond in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Ondertussen is zijn toestand stabiel. Naar de dader van de steekpartij wordt nog gezocht.

De steekpartij vond zondagavond rond 20.00 uur plaats in café 'Le Dôme' in Sint-Gillis. Een onbekende man stak er de baruitbater neer met drie messteken en ging er vervolgens vandoor. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten de man in kritieke toestand over naar het ziekenhuis, waar zijn toestand zich sindsdien heeft gestabiliseerd.

Het slachtoffer kon wel nog niet ondervraagd worden.Het parket liet verschillende getuigen verhoren en het gerechtelijk labo van de federale politie ging ter plaatse. Uit de eerste resultaten van het onderzoek zou blijken dat de vermoedelijke dader het eerder op de avond al aan de stok had gehad met de baruitbater en er op dat moment zelfs mee gedreigd zou hebben de man neer te steken. Voorlopig kon de verdachte nog niet geïdentificeerd of opgespoord worden.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees