Batshuayi en Mignolet komen met geweldige onderschriften voor juichfoto's bij Rode Duivels

Batshuayi en Mignolet komen met geweldige onderschriften voor juichfoto's bij Rode Duivels

Foto: Photo News

Michy Batshuayi is zo’n beetje de ongekroonde koning van social media bij de Rode Duivels en deed die naam na de oefenmatch tegen Costa Rica alle eer aan. Hij postte een juichfoto van zichzelf na het scoren van een doelpunt met een hilarisch onderschrift. “Ik terwijl ik het huis van mijn vriendin binnenloop als haar ouders net vertrokken zijn.”

 

 

Mignolet doet niet onder

Simon Mignolet moest weinig onderdoen voor Batshuayi: hij zette bij een foto van de kleine Mertens die op Lukaku springt: "Wanneer je niets kan zien tijdens een concert en je dan maar op de rug van je beste vriend klimt." 

 

Eerder op de avond hadden de Rode Duivels zich van hun beste kant laten zien in hun generale repetitie voor het WK voetbal, dat over enkele dagen begint. In hun laatste oefenmatch werd Costa Rica - nochtans ook een WK-ganger - van het kastje naar de muur gespeeld. 4-1 was de eindstand, de manier waarop indrukwekkend.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

UEFA Nations League Divisie A - Groep 2

Vorige speeldag

Speeldag 6

GS W V G DS P
1 Zwitserland 4 3 1 0 14/5 9
2 België 4 3 1 0 9/6 9
3 IJsland 4 0 4 0 1/13 0