Vincent Kompany vliegt even naar Manchester

Foto: Dominique Jauquet

De Rode Duivels kregen vandaag hun laatste vrije dag, voor ze morgen/woensdag afreizen naar Rusland. Vincent Kompany werd vandaag echter al gespot op de luchthaven van Zaventem, waar hij het vliegtuig nam richting Manchester om zijn gezin nog even te zien. De revaliderende verdediger keert morgen normaal met een vroege vlucht terug om samen met zijn ploegmaats richtig Moskou te vliegen.

Over zijn paraatheid is nog niets meer geweten. Kompany liep vorige week zaterdag, tijdens de oefeninterland tegen Portugal (0-0), een liesblessure op.

“Ik heb vertrouwen dat het goedkomt met mijn blessure”, zei de Manchester City-kapitein eerder al. “Zo’n blessure komt altijd hard aan en ik heb al vaak teruggevochten. Dat ga ik nu ook doen. Ik heb een objectief in mijn hoofd en dat probeer ik te halen. De eerste match in Rusland? Dat zullen jullie wel zien. Mijn valiezen staan klaar.”

Vincent Kompany vliegt even naar Manchester
Foto: if
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.