AUDIO. Met Radio Tequila en Driespoort Shopping Deinze naar het Breydel Tourfeest in Frankrijk

Ivan De Keyser van Breydel Gavere en Hendrik De Keukeleire van Driespoort Shopping in de studio van Radio Tequila. Foto: Roland Aerssens

Deinze / Nevele / Zulte / Aalter - Radio Tequila trekt samen met Driespoort Shopping Deinze op zondag 15 juli naar het Breydel Tourfeest in het Franse Templeuve. Het is al de vijfde keer dat Breydel, Driespoort en Radio Tequila samen naar de Tour de France trekken.

Luister hier naar het gesprek met de organisatoren van de Breydel Tour in Up To Date op Radio Tequila.

De dag start met een rijkelijk ontbijt à volonté in Grand Café Driespoort. Na het ontbijt stappen we op de bussen richting Frankrijk, waar we verblijven in het park van het gemeentehuis Château Baratte. Er zijn twee grote schermen waarop de Tour kan gevolgd worden, maar de publiciteitskaravaan én de renners rijden ook door Templeuve, waar ze een stukje fietsen op de kasseien van Parijs-Roubaix.

Ondertussen wordt de Breydelpan aangestoken en is er doorlopend animatie met de band Partie Party en de studentenfanfare Ghendt. Het gezellig wielerdorp wordt ook opgevrolijkt met verschillende eet- en drankstandjes.

Maar… er is ook voetbal. Om 17 u start de WK-finale, hopelijk met de Rode Duivels, en die kan bekeken worden op groot scherm.

De bus is rond 23 u terug in Deinze.

Voor de volledige dag betaalt u €59, ontbijt, busvervoer, Breydelmaaltijd en zes consumpties inbegrepen. Inschrijven én meer informatie kan via marc@radiotequila.be.

De volledige folder met alle info vind je op www.driespoort.be.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio