Belgisch productiehuis gooit sollicitanten uit vliegtuig voor wereldreis én contract

Belgisch productiehuis gooit sollicitanten uit vliegtuig voor wereldreis én contract

Archiefbeeld. Foto: Danny Jacobs

Geronimo, het productiehuis van tv-programma’s als Helden van Hier, Het Gezin en Flying Doctors, heeft een behoorlijk aparte manier bedacht om twee nieuwe medewerkers te vinden. Het organiseert een sollicitatie waarbij tien kandidaten op duizenden kilometers van huis in duo’s uit een vliegtuig worden gedropt en in ‘Peking Express’ stijl hun weg terug moeten vinden naar het productiehuis in Antwerpen.

Onderweg moeten ze opdrachten zo creatief mogelijk uitwerken en er sterke televisie van maken. Wie het eerst zijn bestemming bereikt én de beste reportages heeft gemaakt, krijgt een arbeidscontract van onbepaalde duur. Omdat er wellicht meer dan tien geïnteresseerden zullen zijn, wordt de eerste selectie in België gemaakt.

“We zoeken zotte, creatieve mensen”, zegt Manu Vanderjeugd van Geronimo, “mensen die avontuurlijke tv kunnen bedenken en maken, tv waarbij de kijker zelf kan meespelen. We zijn niet noodzakelijk op zoek naar geschoolde monteurs en cameramannen, een kandidaat kan net zo goed een bakker zijn die klaar is voor een carrièreswitch.”

Inschrijven kan via de website geronimooooo.be

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees