Tijdelijk nieuwe frequentie in voetbaldorp in Lochristi

Evenementenradio start in Picasso Village op 87.6 Mhz

Evenementenradio start in Picasso Village op 87.6 Mhz

UNIZO-voorzitter Kaat Baertsoen, notoir Buffalofan, had het op de Kouterfeesten ook al over onze Rode Duivels Foto: Geert Herman

Lochristi - De technische uitleg gaan we de lezers besparen, maar uw vertrouwde evenementenradio VROB is vanaf morgenmiddag - eigenlijk al vanaf middernacht in de proefuitzendingen - in Picasso Village te vinden op 87.6 Mhz. Een tijdelijk nieuwe frequentie dus, in plaats van de vertrouwde 97.2 Mhz waar we al mee vertrouwd waren. De uitzendingen lopen tot 15 juli, met een kleine onderbreking voor Dorpsstraat kermis, waar de lokale radio ook te gast is.

Tijdens het WK voetbal haakt VROB natuurlijk zijn wagentje aan het voetbal, met live-uitzendingen op de dagen dat er op het terrein in Dorp-Oost matchen te beleven zijn. Met als hoogtepunt die van onze Rode Duivels. Drie dagen liggen al vast, maar hopelijk komen er natuurlijk veel meer. Dan is er vanaf twee uur voor de match live-interventie vanop het terrein, en wordt ook aan de rust en na de match in Picasso Village nagekaart met - liefst - uitgelaten fans. Op de niet-voetbaldagen zendt de evenementenradio non-stopmuziek uit. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio