‘Temptation’ Megan opent zomerbar The Party Garden

‘Temptation’ Megan opent zomerbar The Party Garden

Zomerbar The Party Garden opent morgen vrijdag de deuren. Foto: mvn

Torhout -

Achter discotheek Place2Party langs de Roeselaarseweg komt Temptation Island-ster Megan Desaever morgen vrijdag de nieuwe zomerbar The Party Garden openen.

Op een verloederd stukje parking achter de discotheek Place2Party in de Roeselaarseweg hebben zaakvoerders Lorenzo Charle (27) en Robin Desoete (25) een oase van rust en groen gecreëerd. In The Party Garden kunnen 500 bezoekers - en dat mogen gerust gezinnen met kinderen zijn - genieten van zomerse vibes.

Mobilhome

“Onze zomerbar is zeker geen openluchtdiscotheek”, verduidelijken ze. “We hebben zelfs een speelhoek voor de allerkleinsten. Er is heel wat groen en de bodem is bedekt met kunstgras. Een oude mobilhome werd als loungebar ingericht en we laten ook een zwembad, palmbomen, een foodtrucks en een cocktailbar aanrukken. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we geen autowrakken geplaatst, zoals aanvankelijk gepland, maar bovenop de container aan de ingang prijkt wel een oude tractor.”

The Party Garden opent morgen vrijdag om 17 uur de deuren met een modeshow. Onder meer Temptation Island-ster Megan Desaever en Jill De Greef, bekend van het programma Pink Ambition op Vijf, zullen defileren op de catwalk. “De modeshow vormt de start van ons openingsweekend”, vervolgen de initiatiefnemers. “Op vrijdag en zaterdag brengen vuurspuwers en een steltloper het nodige spektakel. Op zondag organiseren we een kinderdisco met gratis ijsjes en eendjes vissen.”

De toegang tot The Party Garden is gratis. Wie minstens 21 jaar oud is en komende zaterdag naar de zomerbar komt mag ’s nachts gratis het feest verderzetten in de discotheek.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio