Zomerse boottochten op de Leie

Zomerse boottochten op de Leie

Foto: www.toerisme-leiestreek.be

Deinze / Zulte - De volledig vernieuwde boot 'Minino' van Toerisme Leiestreek komt deze zomer tweemaal naar Machelen. Een mooie kans om de Leiestreek ook eens van op het water te ontdekken.

Dagtocht

Op zondag 19 augustus, om 11.30 u, vertrekt een dagtocht op de Leie vanuit Machelen. Terwijl je vaart op de Leie wordt er als middagmaal een varkentje aan het spit geserveerd met een buffet van groentjes, aardappeltjes en brood. Water en rode wijn zijn inbegrepen tijdens de maaltijd. De tocht gaat richting de sluis van Harelbeke. Onderweg geniet je van de gezellige sfeer met live muziek van een accordeonist. Volwassenen betalen €49, kinderen  van 3 – 12 jaar €36.

De boottocht vertrekt vanaf de Roger Raveelaanlegsteiger op Leie Rechteroever in Machelen.

De volledige kalender met de praktische informatie over alle tochten kan je vinden in de boottochtenbrochure. Deze brochure is beschikbaar bij de toeristische dienst, aan de toeristische balie van het Roger Raveelmuseum en bij de infopunten.

Tickets reserveren kan via www.toerisme-leiestreek.be en in het WV-kantoor van Deinze, www.langsdeleie.be, in dienstencentrum De Leiespiegel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio