Spetterend supporterslied voor Rode Duivels waanzinnig populair op sociale media

Spetterend supporterslied voor Rode Duivels waanzinnig populair op sociale media Video: Facebook

De openingsmatch van België tegen Panama staat voor de deur, dus slaat de Rode Duivels-gekte helemaal toe. Een 46-jarige man uit Malmédy wilde onze voetbalspelers nog een extra hart onder de riem steken en maakte een swingend supporterslied dat hij op sociale media zette. Met het lied heeft de man een hit te pakken en de razend populaire video werd intussen meer dan een miljoen keer bekeken.

Francis Sarlette maakt regelmatig video’s om het over zijn passies te kunnen hebben, maar de laatste weken komt één onderwerp volop aan bod: België op het WK voetbal in Rusland. De man raakte geïnteresseerd in voetbal door zijn vrouw en steekt zijn enthousiasme voor de sport niet onder stoelen of banken.

In mei maakte hij zijn lied om voor de Rode Duivels te supporteren en hoewel het eerder een eenvoudig nummer is met een makkelijke tekst, is het een echte meezinger en ging de video in een mum van tijd viraal. In het drie minuten durende fragment maakt Sarlette één ding duidelijk: “Allais les Belges, on va gagner!”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees