TennisStertornooi TC Wingfield

Bram Coene zoekt eerste zomertitel in Mechelen

Mechelen / Walem / Heffen / Hombeek / Leest / Muizen -

Het stertornooi van TC Wingfield maakt zich vanaf vandaag op voor een spetterende tiendaagse. Uitschieters zijn de reeksen Mannen 1 en Vrouwen 1 in het Belgian Circuit.

In Mannen 1 is Bram Coene de favoriet. De speler van TC Zevenbergen kan in Mechelen op zoek naar een eerste zege. Coene nam in het Belgian Circuit alleen deel op RTC Louvièrois, maar verloor daar in de halve finale van Dennis Bogaert. Op TC Wingfield lijkt de weg naar een prijs wel open te liggen, al zal Coene dan wel voorbij onder meer clubgenoot Mats Uytterhoeven (B-15/4) moeten. Hij is het tweede reekshoofd.

In Vrouwen 1 is geen enkele A-speelster actief en zijn de ogen gericht op Lynn Janssens (B-15/4) van De Vallei. Janssens nam geen te beste start in het nog prille zomerseizoen en dat biedt misschien mogelijkheden voor enkele lokale speelsters. Tweede reekshoofd Annouck Meys (B-15/2) is kind aan huis op TC Wingfield en Tine De Geest is van het naburige TC Kromveld. Ook Jentl De Graeve (TC Kromveld) maakt als eerste reekshoofd in de kwalificatielabel een mooie kans om door te stoten.

Heruitgave finale vorige week

In Mannen 35/1 (NG tot A-Int) is Roel De Beckker (B-15/1) van Forrest Hills de topfavoriet. Een heruitgave van de finale van vorige week op TC Willebroek tegen Stijn Heylen lijkt reëel.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio