Coucke reageert op moeilijke onderhandelingen en schuift deadline voor transfers Anderlecht op

Coucke reageert op moeilijke onderhandelingen en schuift deadline voor transfers Anderlecht op

Foto: BELGA

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke heeft gereageerd op de moeilijke onderhandelingen die zijn club voert nadat onze krant woensdag meldde dat Anderlecht naast transferdoelwitten Matz Sels en Chancel Mbemba dreigt te grijpen. Nadat hij eerder aangekondigd had dat de kern van Anderlecht tegen de eerste training voor 80% rond zou zijn, liet hij nu op Twitter weten dat ze beter op de eerste competitiewedstrijd mikken. Hij schuift zo de deadline een maand op.

“Tegen de start van de trainingen op 18 juni zal 80% van de kern klaar zijn, en die kern zal breder en sterker zijn.” Dat zei Marc Coucke een maand geleden nog. Alleen: de onderhandelingen gaan minder vlot dan Anderlecht gehoopt had. Woensdag nog meldde onze krant dat paars-wit naast Matz Sels en Chancel Mbemba dreigt te grijpen.

De voorzitter van Anderlecht schuift zijn deadline nu op. “Maak er misschien de eerste competitiewedstrijd van”, reageert hij op een fan die hem met zijn zelf gestelde deadline confronteerde. “De laatste weken hebben we zeer intens gewerkt op veel front. We doen alles voor een topploeg volgend seizoen, maar met behoud van onze principes. Dank voor het geduld, het wordt beloond”, liet hij de fans nog weten.

Corrigeer