Op deze ondeugende plaats heeft Karen Damen een nieuwe piercing

Het is al een tijdje stil rond Karen Damen maar haar ‘comeback’ maakt ze alleszins in stijl. De voormalige “rosse van K3” heeft namelijk een nieuwe piercing. En wel op een érg opmerkelijke plaats. Verder verklapt ze ook wat ze dit najaar zal uitspoken. “Ja, er komt nog een programma met James. Waarom ook niet?”

Al drie maanden is de rosse van K3 thuis, iets wat haar zoon Sky heel erg leuk vindt. “Hij is het heel snel gewoon geworden dat ik er altijd ben, dus dat zal dit najaar weer even aanpassen worden”, klinkt het. “Maar ik ga eerst nog van mijn, hopelijk zonnige, zomer genieten want het is de eerste keer in twintig jaar dat ik geen verplichtingen heb tijdens de vakantie.”

Eind dit jaar zal Damen wél weer verplichtingen hebben maar welke dat precies zijn, wil ze nog niet kwijt. “Er zijn nog een paar dingen onzeker dus dan vertel ik dat liever niet.” Maar ze kan wel al meegeven dat er zeker nog een programma komt samen met James. “Ik wil dat namelijk heel graag, James wil dat graag, de zender wil dat graag en de mensen thuis ook. Dus waarom zouden we het dan niet doen?”

En haar piercing ? Die heeft ze stiekem al een tijdje maar toonde ze nog niet aan de buitenwereld.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees