Tennis TC Wingfield

Anastasia Megrabian presteert sterk: “Ik heb niets te verliezen”

Mechelen / Walem / Heffen / Hombeek / Leest / Muizen -

Op het stertoernooi van TC Wingfield wordt het stilaan menens in Heren 1 en Dames 1. Op weg naar die eindtabel liet de 15-jarige Anastasia Megrabian zich opmerken.

Anastasia Megrabian (B+2/6) wacht morgen een galamatch tegen eerste reekshoofd Lynn Janssens (B-15/4). De jonge kracht van TC Zevenbergen ging immers frivool door de kwalificatielabel. Eerst won ze van Tugce Demir (B0) met 6-4 en 6-1. Nadien liet ze Julie Couwenbergh (B-15) kansloos (6-2, 6-0).

“Het liep heel lekker in Mechelen en ik voel me ook stilaan groeien”, glunderde Anastasia Megrabian in aanloop naar haar clash met Janssens. “Mijn vormpeil gaat de hoogte in. Lynn Janssens is een onbekende voor mij, ik weet niet wat me morgen te wachten staat. Maar ik wil genieten en mijn eigen spel spelen. Ik heb niets te verliezen.”

Naast het Belgian Circuit is Megrabian ook actief in buitenlandse toernooien en vooral daar ligt momenteel de focus. “Mijn ambitie? Zo goed mogelijk trachten mee te draaien bij de toppers en als het kan een toernooizege meepikken. Maar vooral wil ik verder proberen door te groeien.”

In Heren 1 kleurt de hoofdtabel volledig Antwerps. Eerste reekshoofd Bram Coene (A Nat nr 42) van TC Zevenbergen neemt het in zijn eerste opdracht op tegen Ben Vercammen (B-15/2) van Herentalse. Mats Uytterhoeven (TC Zevenbergen), Jelle Dugailly (TC Gym) en Brian Kajou (TC Zevenbergen) vervolledigen de top vier. Vincent Sterkens, Liam Dielen, Dieter Leurs en Steven Dierickx zijn de outsiders.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio