Vrouw ergert zich dood aan praatzieke vriend van echtgenoot, maar zet hem dan prachtig schaakmat

Vrouw ergert zich dood aan praatzieke vriend van echtgenoot, maar zet hem dan prachtig schaakmat

Themabeeld Foto: Shutterstock

Op de socialenetwerksite Reddit heeft een vrouw woensdag een klaagzang gepost over de praatzieke vriend van haar echtgenoot die al enkele dagen bij hen op bezoek was. Omdat hij maar bleef babbelen en ze er werkelijk geen speld kon tussen krijgen, besloot de vrouw tot actie over te gaan.

“Mijn echtgenoot Will heeft een vriend, Gary genaamd, uit South Carolina”, vertelt de 31-jarige Amerikaanse in een openhartige post. “Hij kwam zondag toe en zal een week bij ons verblijven. Het is één van Wills vrienden van tijdens zijn studies. Ze hadden elkaar al jaren niet meer gezien, maar waren vroeger echt close.”

“Dit is de eerste keer dat ik Gary ontmoet. Hij is hier nog maar drie dagen en ik krijg het al bijzonder moeilijk. Gary blijft echt maar babbelen! Hij heeft letterlijk het hele avondmaal door gepraat - vooral over zichzelf. Na het eten ging hij gewoon verder. Hij bleef maar praten, tot we naar bed gingen. Hij heeft echt een mening over alles. En als Will en ik nog maar onze mond probeerden te openen, kwam hij meteen tussen.”

“Toen ik me excuseerde om naar bed te gaan, had mijn echtgenoot door dat ik mijn geduld aan het verliezen was. Will verontschuldigde zich later bij mij en herinnerde zich wel dat Gary wel veel babbelde, maar niet dat het echt onophoudelijk was en grof. We besloten dat we meer moeite zouden doen om hem te onderbreken en om zelf ook eens aan het woord te komen.”

(lees verder onder de foto)

Vrouw ergert zich dood aan praatzieke vriend van echtgenoot, maar zet hem dan prachtig schaakmat
Themabeeld Foto: Shutterstock

Restaurant

“Vanavond zijn we met ons drieën op restaurant gegaan en dat bezoek is niet goed afgelopen. Gary bleef het gesprek maar monopoliseren en bleef maar over me heen praten. Toen ik zei ‘Excuseer, laat je me even uitspreken’ lachte hij en verontschuldigde hij zich omdat hij ‘wist dat hij veel babbelde’. Maar daarna bleef hij gewoon maar praten. Toen kwam mijn echtgenoot tussen en zei hij ‘Gary, ik zou willen weten wat ze te zeggen heeft’ en liet hij me eindelijk praten. Maar toen ik klaar was, begon hij gewoon weer waar hij was gestopt.”

“Toen had ik er echt genoeg van. Ik was kwaad en bijzonder geïrriteerd. Ik had al wat drankjes binnen en dacht: fuck dit lawaai. Dus toen ons eten opgediend werd en Gary gewoon bleef praten, schoof ik mijn salade opzij, nam ik zijn bord steak en begon ik ervan te eten. Hij stopte met praten, keek verbaasd op en vroeg ‘Waar ben je mee bezig?’. Maar ik negeerde hem straal en at verder. Hij werd echt pissig en brieste ‘Stop alsjeblieft met mijn steak op te eten’, maar ik negeerde hem - en de dodelijke blik van Will.”

Excuses

“Toen ik de hele steak ophad, excuseerde ik me bij Gary. Ik zei dat ik ‘wist dat ik veel at’ en hem zijn steak had moeten laten opeten. Gary probeerde de situatie weg te lachen, maar zei geen woord op de weg naar huis.”

“Nu is mijn echtgenoot boos. Hij wil dat ik mijn excuses aanbied aan Gary. Ik ben akkoord gegaan - ik weet dat het niet de beste manier was om met de situatie om te gaan - maar vraag me af hoe ik de rest van de week zal overleven. Moet ik hem gewoon ontwijken? Of gooi ik daarmee olie op het vuur?”

Al vonden sommigen haar gedrag niet echt van veel volwassenheid getuigen, de vrouw kreeg op Reddit alvast een pak steunbetuiging van geamuseerde lezers.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees