Gefrustreerde priester deelt slag uit aan baby tijdens doopsel, ouders geschokt

Een schokkende video van tijdens een doopsel verhit momenteel de gemoederen op sociale media. Op de beelden valt te zien hoe een priester plotseling een slag uitdeelt aan een huilende baby. De verontwaardiging bij de aanwezigen was zo groot dat de vader even later besluit om het kind uit de buurt van de man te houden.

De videobeelden kwamen woensdag op YouTube terecht en wisten al snel de aandacht te trekken van lokale nieuwssites op de Franse eilanden Martinique en Guadeloupe. Waar het tafereel exact plaatsvond, is niet bekend.

Het huilende kind was zichtbaar onder de indruk van de ceremonie. De priester probeerde het jongetje eerst te troosten met wat kalmerende woordjes, maar dat had nauwelijks effect. Uiteindelijk verloor hij zowaar zelf zijn kalmte. Hij deelde prompt een slag uit op het hoofd van de baby, wat de situatie er enkel maar erger op maakte.

Ondertussen wisten de ouders en andere familieleden niet wat ze zagen. Even leken ze sprakeloos te reageren, tot de vader alsnog besloot om zijn kind uit de armen van de priester te halen.

Op YouTube volgden onmiddellijk een resem aan misnoegde reacties op het gedrag van de priester. “Dit gebeurt voor de camera, wat zou er wel niet gebeuren wanneer je een priester en een kind alleen laat?”, schreef een van hen. Of de ceremonie na het incident nog werd hervat, is niet bekend.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees