Beauty

BV-kapper Jochen Vanhoudt verlaat Clientology en begint aan nieuw project

BV-kapper Jochen Vanhoudt verlaat Clientology en begint aan nieuw project

Foto: *

Geen BV-kapper meer bij Clientology in Gent en Antwerpen: Jochen Vanhoudt verlaat de salons waarvan hij negen jaar het gezicht was en begint aan een nieuw project.

“Ik wil het wat kleinschaliger aanpakken”, zegt hij. “Ik was jarenlang niet alleen kapper, maar als mede-eigenaar moest ik twee salons draaiende houden en ik zat uren in de auto. Nu wil ik me focussen op één salon, waar ik altijd aanwezig zal zijn. Dat is fijner voor mijn klanten en ik krijg meer tijd voor wat ik het liefste doe: knippen en kappen.”

Het nieuwe salon van Jochen, dat zijn naam zal krijgen, opent in september in Antwerpen. In afwachting van het nieuwe concept overbrugt hij de zomermaanden met een pop-upkapsalon in de gebouwen van de Beauty en Lifestyle Academy, de schoonheidsschool van Lesley-Ann Poppe in de Lange Nieuwstraat in Antwerpen. Een afspraak maken kan nu al, de pop-up opent begin juli. In Gent zal Jochen niet meer knippen: “Iedereen is welkom in Antwerpen, ik hoop dat mijn klanten uit Gent ook de weg daarheen zullen vinden”, zegt hij.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees