Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Restaurant strikt topchef, maar laat ‘gastronomie’ varen en kiest voor toegankelijkere keuken

Restaurant strikt topchef, maar laat ‘gastronomie’ varen en kiest voor toegankelijkere keuken

De huidige manager van het Tafelrond Yannick Bouts (rechts) vertrekt en topchef Kwinten De Paepe (links) neemt het heft in handen Foto: hsb

Leuven -

Restaurant Tafelrond op de Grote Markt in Leuven gooit het vanaf begin augustus over een andere boeg. Ze laten de gastronomie varen, en willen in de toekomst een toegankelijkere keuken serveren. Tegelijk vertrekt ook manager Yannick Bouts.

Wie vandaag bij Tafelrond gaat eten, weet wat hem te wachten staat: hoogstaande gastronomie en ware kunstwerkjes op de borden. Maar dat gaat na 21 juli veranderen. Dan sluit het restaurant voor de zomervakantie ...

Het beste van Enkel voor abonnees