Politie gaat ter plaatse nadat jongen (12) twee keer noodnummer belt omdat hij sla moest eten van zijn moeder

Politie gaat ter plaatse nadat jongen (12) twee keer noodnummer belt omdat hij sla moest eten van zijn moeder

Themabeeld Foto: ss

Het is geen geheim dat groenten en kinderen een vaak moeilijk verenigbare combinatie vormen. Maar een kind dat de politie belt omdat het groenten moet eten, dat hoor je niet zo vaak. Toch trof deze moeder toch de politie voor de deur aan, omdat haar zoontje hen tot twee keer toe had opgebeld.

Het was de politie van het Canadese Nova Scotia die een verslagje van de avond op Facebook postte: “Het niet lusten van sla resulteert in een 911-oproep. De politiezone wil ouders eraan herinneren te bespreken met hun kinderen wat het juiste gebruik van het noodnummer is nadat we hebben gereageerd op de oproep van een 12-jarige.”

“Voor 10 uur ’s avonds hebben onze agenten gereageerd op een oproep van een 12-jarige die verklaarde dat zijn voogd een salade had gemaakt die hij niet lustte. Voor de politie ter plaatse kon komen, belde het kind terug met de vraag wanneer de politie zou komen en de herhaalde mededeling dat hij de salade echt niet lustte.”

“Toen de agenten ter plaatse kwamen, was het een goede gelegenheid om met het kind te praten over zijn salade en ook over wanneer het gepast is om het noodnummer te bellen.”

De ouders van de jongen waren diep beschaamd toen ze te weten kwamen wat hun zoontje gedaan had, zo vertelde de commissaris van de politie van Nova Scotia aan The Mirror. “Zijn ouders waren niet opgezet met zijn daden. Ze waren overstuur dat hij 911 gebeld had omdat hij de ingrediënten in zijn salade niet lekker vond.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees