Natalie is samen met twee mannen: “Maar er is geen jaloezie tussen hen”

Natalie is samen met twee mannen: “Maar er is geen jaloezie tussen hen”

Foto: Facebook

De 22-jarige Natalie Fink is samen met twee mannen: Yannick en Michael. Ze vertelt hoe ze regelmatig met zijn drieën samen slapen en zelfs kinderen willen. Al is de eerste stap trouwen, en daar moet nog over gediscussieerd worden.

Ze was al een tijdje samen met haar eerste partner Yannick Gwarys toen ze in 2016 samen besloten dat er nog ruimte was voor een derde persoon in hun relatie. “Ik heb altijd geweten dat ik moest leven en liefhebben op mijn eigen manier, en niet zoals de maatschappij het mij oplegt”, aldus Natalie. Michael Flamm bleek de perfecte aanvulling voor het koppel, en al zijn beide mannen hetero, van jaloezie is er geen sprake.

Natalie en yannick leerden elkaar kennen op de universiteit en waren jarenlang gewoon vrienden. In 2014 werden ze ook verliefd op elkaar. Ze hadden al een eerdere polyamoureuze relatie, maar die liep spaak, de derde partij besefte dat hij toch monogaam wilde leven.

In 2016 kwam Michael ten tonele: “Ik zag Michael al langer zitten, maar het kostte me wat tijd voor ik de moed bijeenraapte om met hem te praten over polyamorie. Het was voor hem al snel duidelijk dat hij onze partner kon worden, niet zomaar een flirt.”

Natalie is samen met twee mannen: “Maar er is geen jaloezie tussen hen”
Yannick, Michael en Natalie. Foto: Facebook

“Het was ook niet dat ik een andere partner nodig had”, vertelt Natalie, “maar we vonden het boeiend om ons leven te delen met een derde partij. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en wilde het gemeenschapsgevoel houden.”

De volgende stappen in hun relatie zijn trouwen en kinderen krijgen. “We willen kinderen, en ik vind het belangrijk dat beide mannen als vader aanvaard worden, wie de biologische vader ook mag zijn. Al zouden we om medische redenen natuurlijk wel willen weten wie de biologische vader is.”

En het huwelijk, dat komt er ook zeker. Al zal dat om legale redenen tussen twee van hen gebeuren. “We zullen met z’n drieën beslissen welk koppel economisch het interessantst is om te trouwen. Maar bovenal is het huwelijk een spirituele belofte. Daar heb ik geen advocaat voor nodig. Als we een verbintenis willen aangaan voor het leven, kan niemand ons tegenhouden.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees