Redder springt in zwembad om verdrinkend meisje te redden. Had jij haar gezien?

Video: Lifeguard Rescue

Arendsogen moet ze hebben, deze badmeesteres uit de Verenigde Staten. In een druk bevolkt zwembad wist de dame een klein meisje op te merken die flink wat problemen kende om boven water te blijven. Ze dook onmiddellijk het zwembad in en wist haar in amper enkele seconden tijd in veiligheid te brengen.

De beelden kwamen eerder deze week terecht op Lifeguard Rescue, een YouTube-kanaal dat wel vaker video’s post van hun alerte badmeesters die in actie schieten. In dit geval was het een klein meisje dat dringend nood had aan hulp. Herhaaldelijk ging ze even kopje-onder en probeerde ze met haar voeten toch boven water te blijven. Gelukkig had de redder van dienst zeer snel de hachelijke situatie in de gaten. Enkele tellen later was de dame al bij het meisje om haar naar het droge te brengen.

Intussen is het filmpje al tienduizenden keren bekeken. Vele kijkers bleken overigens niet in staat om het meisje even snel op te merken. “Ik zou haar nooit gespot hebben, ik dacht dat ze gewoon meedreef op de golven”, aldus een van hen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees