Vlogster begint nieuw leven in jungle: ze dumpte make-up en shampoo en ruilde haar bh in voor kokosnoten

Vlogster begint nieuw leven in jungle: ze dumpte make-up en shampoo en ruilde haar bh in voor kokosnoten

Foto: Instagram

Een heftige relatiebreuk zette Freelee aan het denken en zorgde ervoor dat ze haar leven opnieuw ging evalueren. In diezelfde periode kwam ook haar nieuwe partner op haar pad, met wie ze nu een nieuw leven - weg van de beschaving - is begonnen in de jungle. “Ik spendeer het grootste deel van de dag naakt, vrij van beperkende kleding”, klinkt het.

“11 jaar geleden heb ik mezelf hernoemd naar Freelee tijdens een periode van watervasten omdat vrijheid mijn grootste goed is”, zo schrijft de vlogster op Instagram. “Sindsdien heb ik alle lagen die mij tegenhouden, van mij afgeworpen. Ik heb mezelf bevrijd van de 9-to-5 slavenmentaliteit en ben naar de jungle verhuisd.” Douchen doet ze naar eigen zeggen in de moessonregens en haar drinkwater haalt ze uit “ongerepte poeltjes”.

“Ik ben gestopt met een ongezonde relatie en heb vrede gevonden. Ik heb mij niet meer geschoren, mijn haar niet meer gekleurd of make-up gedragen in de laatste zes maanden. Ik voel me vrijer dan ooit tevoren. Dit is geen willekeurig geluk! Jij kunt deze vrijheid ook creëren en ik ben hier om je te inspireren”, gaat ze verder.

“Wakker worden door de wekker, meer dan een uur pendelen in een beperkend pak, mijn gezicht beschilderd om er goed uit te zien, mijn voeten gebonden in hoge hakken en een glimlach veinzen… Ik was uitgeput en ik was het beu om mijn leven te besteden aan het rijk maken van iemand anders.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees