Jongeman (19) doodgestoken nadat hij serveerster probeerde te helpen met lastige klant

Jongeman (19) doodgestoken nadat hij serveerster probeerde te helpen met lastige klant

Foto: Facebook

In Bergen is in de nacht van maandag op dinsdag een 19-jarige jongeman doodgestoken. Hij werd aangevallen op een terras toen hij een serveerster wilde helpen met een lastige klant. Zijn lichaam werd gevonden voor het lokale station.

De 19-jarige Jean-François zat maandagavond op het terras van een café in Bergen. Een andere aanwezige vroeg Jean-François om een drankje te betalen, maar de tiener weigerde dat, meldt Sudpresse.

Vervolgens werd de man boos. Een serveerster verzocht hem het pand te verlaten, maar dat weigerde hij. Jean-François probeerde de vrouw te helpen, waarna de boze gast een mes trok en de jongeman meerdere keren stak in zijn nek en borst.

Het slachtoffer vluchtte naar een ander café en uiteindelijk naar het stationsplein. Daar zakte hij in elkaar. De tiener werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mocht niet meer baten: hij overleed aan zijn verwondingen.

Dader opgepakt

Volgens de procureur des Konings is de dader geïdentificeerd en opgepakt. Het gaat om een Noord-Afrikaan die sinds ongeveer een jaar in België woont. Hij wordt voor de onderzoeksrechter gebracht wegens doodslag.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees