Minnares en overspelige echtgenoot afgetuigd door bedrogen vrouw, ook Maserati moet eraan geloven

Minnares en overspelige echtgenoot afgetuigd door bedrogen vrouw, ook Maserati moet eraan geloven

Bouchra B. en haar zus riskeren tot achttien maanden cel voor hun aandeel in de agressie. Foto: atb

Aarschot / Langdorp -

Bouchra B. bedriegen doe je niet ongestraft. Dat hebben een man uit Langdorp en zijn minnares aan den lijve ondervonden. B. beet de man in de buikstreek, de vrouw kreeg slaag. Ook de dure wagen van de man werd beschadigd. De vrouw riskeert achttien maanden cel.

Toen Bouchra B. uit Durbuy ontdekte dat haar man R.M., een ondernemer uit Aarschot, een scheve schaats reed met J.G. was het hek van de dam. Op 16 januari 2015 ging de beklaagde verhaal halen bij haar man. Ze stapte langs de achterdeur de woning in Langdorp binnen en probeerde volgens het parket de minnares te wurgen met een sjaal. Er vielen zware slagen en ook haar toenmalige echtgenoot deelde in de klappen. “Op een bepaald moment beet de beklaagde mijn cliënt in de buik”, vertelt de advocaat van de burgerlijke partij. “De verwonding was dermate ernstig dat er een operatie aan te pas kwam. Een hele tijd was mijn cliënt arbeidsongeschikt.”

Maserati beschadigd

Ondanks de agressie was Bouchra B. nog niet bedaard. Op 23 februari van datzelfde jaar drong ze in het gezelschap van haar zus opnieuw binnen in het pand dat als maatschappelijke zetel van het bedrijf dienst deed. Het vrouwelijke slachtoffer was alleen thuis. Bouchra ging haar te lijf. Volgens het parket bedreigde B. de jonge vrouw met de dood en wilde ze uithalen met een marmeren bol en een stuk glas. Meteen sloegen de zussen ook de hele inboedel kort en klein.

“Agenten stelden bij aankomst een ravage aan”, aldus het parket. Ook de Maserati van de ondernemer die in de garage stond, werd beschadigd. Voor Bouchra vertrok griste ze nog 600 euro, een horloge en een halsketting mee.

In behandeling

In het ziekenhuis stelde de arts bij J.G. blauwe ogen, bloeduitstortingen en schrammen in aangezicht en hals vast. “Nu nog is mijn cliënte in behandeling voor wat ze destijds heeft meegemaakt”, aldus de advocate van de vrouw. Uit een psychologisch verslag blijkt dat Bouchra B. een agressieve persoonlijkheid heeft.

Voor haar aandeel riskeert ze achttien maanden cel. Sinds november 2016 is de echtscheiding uitgesproken. Op de rechtszitting liet Bouchra B. evenwel uitschijnen dat de relatie niet ten einde is. Voor de morele en materiële schade vragen de burgerlijke partijen ongeveer 20.000 euro.

Uitspraak op 14 september.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio