Vanavond Salim Seghers, Danny Fabry en Paul Severs

Ria De Bondt wint jubileumeditie Fietszoektocht Feestcomité Haenhout

Ria De Bondt wint jubileumeditie Fietszoektocht Feestcomité Haenhout

vlnr: Jerome Van Severen, Jacqueline Raman (organisatie), 2de Gilbert Rasschaert, 1e Ria De Bondt, 3de Leo de Clerck en Frank Willems (organisatie) Foto: if

Destelbergen - De kermis in de Haenhout startte vrijdagavond traditioneel met de prijsuitreiking van de fietszoektocht, dit jaar de vijfentwintigste editie. De tocht kon in de voorbij lente gereden worden, en de moedigen die dat gedaan hadden, werden daarvoor nu beloond: Ria De Bondt uit Buggenhout stond op het hoogste schavotje, Gilbert Rasschaert uit Laarne kaapte de tweede prijs weg, Leo De Clerck uit Baasrode vervolledigt het podium. U merkt het: voor de fietstocht komt men uit alle windstreken. Michel Kets was de beste deelnemer uit eigen gemeente, en de slimste mens uit de Haenhout was Luc Vereeken.

Straks is er de Clown Rocky's Kriebelshow, met een gratis pannenkoek voor de kinderen. Na de smulnamiddag met heerlijke vlaai, pannenkoeken en koffie is het hoofdjes in de lucht voor de grote hespenworp "Ganda Ham" om 17.30 uur. Daarna stevent Haenhoutkermis af op een grandioos schlagerfestival. Dit jaar worden alle registers opengetrokken voor Vlaamse hits: Herbert, Salim Seghers, Danny Fabry en Paul Severs passeren allemaal het podium in de feesttent in de Burgstraat. Foto's van het schlagerfestival mag u hier later verwachten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio