VIDEO. Vlaanderen Feest in Zulte met Margriet Hermans en dochter Celien

VIDEO. Vlaanderen Feest in Zulte met Margriet Hermans en dochter Celien

Foto: Bert De Deken

Zulte - Zulte laat ook dit jaar de Vlaamse feestdag niet voorbijgaan. Op vrijdagavond 6 juli is er een duo-optreden van Margriet Hermans en haar dochter Celien. Zij worden begeleid door een live band. Het begint om 20 u. De deuren gaan open om 19 u. De toegang is gratis.

Margriet Hermans en Celien

In 1989 startte de succesvolle carrière van Margriet Hermans als zangeres en radio- tv-, en mediafiguur. Dit vertaalt zich naar 30 jaren ervaring op het podium. Wie Margriet een beetje volgde tijdens haar drukke artiestenleven weet dat humor nooit ver af is. Vandaag is ze dan ook nog steeds een graag geziene gast. Haar muzikale optredens met haar overwegend eigen Nederlandstalige liedjes zijn doorspekt met humor.

Sinds haar verschijning in ‘De Beste Singer-Songwriter Van Vlaanderen’ en enkele succesvolle plaatjes zoals “Net als jij”, “Ik wil jou” en “Vlaamse velden” ontpopte ook dochter Celien zich als een muzikaal podiumbeest. De appel valt dus hier ook niet ver van de boom. Samen zullen ze jou vermaken maar ook ontroeren.

Traditiegetrouw zal de helft van de opbrengst van de avond aan een goed doel worden geschonken. Met de werkgroep Vlaanderen Feest werd beslist voor het vierde jaar op rij, de kinderen van kansarmen van de gemeente Zulte te steunen via het Sociaal Huis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio