Wim Soutaer troost of viert mee vanaf 23 uur

Ook Eenbeekeinde laat de eer vrijdag aan de Rode Duivels

Ook Eenbeekeinde laat de eer vrijdag aan de Rode Duivels

Geen Christophe, geen Liesje, wel Fellaini, Mertens en Hazard. En misschien Neymar, als hij overeind blijft Foto: Geert Herman

Destelbergen - Zangers en groepen hebben al een ding gemeenschappelijk: morgenavond tussen acht en elf mogen ze even uit de schijnwerpers verdwijnen. Van Wannes Capelle tot Yevgueni en Guido Belcanto. Want dan is het de WK-gekte die alle registers opentrekt. Ook bij het Gebuurtecomité op het Eenbeekeinde is het van dat: geen Dina, geen Liesje, geen Christophe, maar wel voetbal. Na afloop kan u uw vreugde verder uitzingen of uw intens verdriet kanaliseren dankzij Wim Soutaer. Want die begint er op de Bruisende Feesten op Eenbeekeinde aan om 23 uur.

De openingsreceptie om 18.30 uur gaat wel door morgenavond, wedden dat er daar vooral over voetbal zal gesproken worden?  Zaterdag is er kindernamiddag met Poppentheater Pedrolino, 's avonds is er eetfestijn met warme beenhesp en frietjes, onder meer pianiste Ann Lemaitre zorgt voor muzikale omkadering. Zondag om 11 uur wordt er gestart met een feestelijk ontbijt en brunchbuffet. In de namiddag is er voor de tweede keer de bruisende straatparade. Een huifkar, oldtimers, vendeliers en jongleurs zorgen voor animo. Na de receptie halen ze daar het stevige rockwerk boven met Pussy Willow dat een thuismatch speelt. U kent de band zeker vanop de Gentse Feesten. Maandag is het weer tractorendag: OTL Lochristi zorgt voor een mooie rondrit en een statische show, tijdens de avondmarkt die om 17 uur begint. The Mobile Brassband zorgt voor de muziek, en in de tent kan u opnieuw uw honger stillen tijdens het steakfestijn. 
Dinsdag 10 juni sluit de langste wijkkermis af met een koffietafel voor de derde leeftijd en een kermisschieting in de feesttent en een prijskaarting in Café Hul.

Feesttent Gebuurtecomité Eenbeekeinde met een heel weekend lang Bruisende Feesten, op de hoek van de Dendermondesteenweg en de Pasteurstraat. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio