Het gaat Pascale Naessens voor de wind: zo veel miljoen euro heeft de culinair experte in kas

Het gaat Pascale Naessens voor de wind: zo veel miljoen euro heeft de culinair experte in kas

Foto: Photo News

Pascale Naessens hoeft zich over haar financiën niet veel zorgen te maken. Het vorige werkjaar boekte ze met haar vennootschap Mode en Media immers een winst van 1,1 miljoen euro. Dat schrijft de gespecialiseerde website De Rijkste Belgen. Tel daar haar spaarpot bij op, en het vermogen van haar man Paul Jambers en je krijgt een stevig gevulde portefeuille.

De 49-jarige culinaire experte en ex-model publiceerde meer dan tien kookboeken, met titels ‘Puur Pascale’ en ‘Puur & Lichter’. Jarenlang domineert ze al de Vlaamse non-fictie top tien. En die verse groenten, avocado’s, noten en zaden hebben haar geen windeieren gelegd.

“De echtgenote van Paul Jambers ziet haar vermogen aandikken tot 3,7 miljoen euro. De televisiepersoonlijkheid zelf bouwde met zijn televisieproducties een vermogen op van 5,7 miljoen euro”, klinkt het op De Rijkste Belgen.

Hoewel een eigen kookprogramma op televisie de winst voor Pascale Naessens aanzienlijk zou kunnen doen stijgen. Maar ondanks verschillende voorstellen houdt ze het voorlopig liever op schrijven van boeken, design in de keuken en het beheren van haar servies- en meubellijn. “Mijn boeken en andere activiteiten versterken elkaar”, zegt Naessens aan De Rijkste Belgen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees