Essevee Fandag 2018

Essevee Fandag 2018

Foto: www.essevee.be

Zulte - Het voetbalseizoen 2018 – 2019 nadert met rasse schreden. In dat kader organiseert SV Zulte Waregem zijn Fandag 2018 op zondag 8 juli in het Regenboogstadion. Om 12 u is er een barbecue in Studio Essevee, de feestzaal in de vijvertribune van het Regenboogstadion. Volwassenen betalen €18, wie jonger is dan 12 slechts €12. Je krijgt een aperitief of consumptie naar keuze gratis. Kaarten voor de barbecue zijn verkrijgbaar in de Essevee Shop of bij de officiële supportersclubs. Het aantal plaatsen is beperkt.

Vanaf 13.30 u zijn er op de parking voor het stadion (kant Zuiderlaan) allerlei leuke activiteiten. Naast de drank- en eetstanden kan je je uitleven op de springkastelen van Team Essevee of je kan een balletje trappen in de pannakooien.  Daarnaast is de Essevee Shop doorlopend open.

Vanaf 14 u is er open stadionbezoek. Alle deuren van het Regenboogstadion staan open op de Essevee Fandag. Bewonder bij die gelegenhei de nieuwe skyboxen in de Zuidercorner of bezoek als eerste de nieuwe kleedkamer van Team Essevee. Tijdens je stadionbezoek kan je jagen op handtekeningen van spelers en trainers. Zij zitten verspreid over het hele stadion in de verschillende standen van de partners.

Om 16 uur verhuizen de activiteiten naar de sfeertribune voor de spelersvoorstelling. Stadionspeaker Fadi begeleidt je door de hele spelerskern en trainersstaf. De spelersvoorstelling vindt plaats in de sfeertribune vanaf 16.30 uur. Rolstoelgebruikers, minder mobiele personen en ouders met kinderwagen kunnen de spelersvoorstelling volgen van aan de rand van het veld, ter hoogte van vak 108-109.  Na de spelersvoorstelling blijft het fandorp, met de drank- en eetstanden, nog open tot 19 uur.

Op de Essevee Fandag krijg je een laatste kans om je abonnement te verlengen tijdens de voorrangsperiode. De Essevee Shop is dan open van 13.30 tot 17.30 uur en het kan ook online.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio