Nieuwe dansschool op Dendermondesteenweg

Balletschool An Van den Broeck maakt haar droom waar

Balletschool An Van den Broeck heeft eindelijk een vaste stek. Na 22 jaar heeft de artistieke school een locatie gevonden op de Dendermondesteenweg, waar tot voor kort Parketmeester gevestigd was. An deelt de plek met andere bedrijven in het complex. Onder meer RDS Droombadkamers dat met 50 000 euro de hoofdsponsor wordt.

Ballet, het is vaak een wereld van dromen en fantasie. En op een dag komen die soms ook uit, zo bleek vorige week zondag toen ballerina's een erehaag vormden voor de gasten bij de opening van de nieuwe locatie. "Dit wordt een echte balletschool voor onze leerlingen en zal ons een enorme boost geven. Het is hier thuiskomen en dat maakt ons echt zeer gelukkig", aldus An Van den Broeck. Met haar ploeg beschikt ze nu over twee mooie balletzalen met een zwevende dansvloer van 10cm. Ook het naaiatelier met een kostuumafdeling met 4.000 stuks heeft er een eigen stek. De passie en de inspiratie voor ballet, samen het ontwerpen en realiseren van balletkostuums zal er meer dan ooit tot ontplooiing kunnen komen.

Het dansaanbod voor het nieuwe schooljaar 2018-2019 blijft vooral klassiek ballet. Naast de workshops modern en hedendaags ballet is er ook aandacht voor neoklassiek, meteen ook de roots van Van den Broecks opleiding. Er zijn ook yogalessen voor kleuters, kinderen, jongeren en jongvolwassenen op de nieuwe locatie. 

Info over zomerstages juli en augustus 2018, de lessen en workshops voor het schooljaar 2018-2019 via de link van de balletschool 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio