Tourvraag van de dag: Kent Oliver Naesen nu echt niets van voetbal?

Elke dag stellen onze redacteurs in de Tour één specifieke vraag aan een Belgische renner. Of neen, eigenlijk stelt u de vraag! Wij zorgen ervoor dat het antwoord tot bij u geraakt. Hebt u dus vragen voor Belgische renners of hun entourage, mail ze naar sportonline@nieuwsblad.be. Is uw vraag grappig, intelligent en in alle geval getuigend van goede smaak, dan zorgen wij ervoor dat ze wordt gesteld. De vraag van vandaag is voor ’El Simpatico’ zelve, Oliver Naesen: ”Ollie, ken jij nu echt niets van voetbal!”

Tourvraag van de dag: Kent Oliver Naesen nu echt niets van voetbal?

Het is ons en schijnbaar ook u opgevallen. Telkens Oliver Naesen een pronostiek moet geven voor de Rode Duivels, schiet hij er maar op los. Van 1-7 naar 3-2 over 5-1. Het deed en doet bij menigeen de wenkbrauwen fronsen: kent deze brave Oost-Vlaming wel iets van voetbal. Of neen, de vraag werd door u nog aangescherpt. Kent Oliver Naesen nu echt niets van voetbal? Wij trokken gisteren na afloop van de ploegentijdrit naar de bus van AG2R en stelden de vraag aan de Filip Joos van het profpeloton. Bekijk zijn antwoord hier op video.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

UEFA Nations League Divisie A - Groep 2

Vorige speeldag

Speeldag 6

GS W V G DS P
1 Zwitserland 4 3 1 0 14/5 9
2 België 4 3 1 0 9/6 9
3 IJsland 4 0 4 0 1/13 0