Nog 3.000 tickets voor Björk op Sint-Pietersplein

Nog 3.000 tickets voor Björk op Sint-Pietersplein

Foto: if

Gent -

Na alle drukte rond de Rode Duivels zouden we bijna vergeten dat het betere spektakel op het Sint-Pietersplein voor woensdagavond is. De IJslandse wereldster Björk speelt er haar enige concert in de Benelux. Wie erbij wil zijn, kan dat nog.

De IJslandse wereldster Björk speelt woensdag dankzij Gent Jazz ten dans om 21.30 uur, na Klein en Lark Arte­fax. De deuren gaan open om 17 uur. De verkoop liep aardig: van de 15.000 tickets zijn er al een goeie 12.000 verkocht.

De laatste 3.000 kaarten zijn woensdag nog te verkrijgen via de website én aan de avondkassa, ter hoogte van het Sint-Amandsplein. Er zijn zowel nog gewone tickets (74 euro) als kaarten voor de Golden Circle (92 euro) te verkrijgen.

Het wordt het enige concert van Björk in de Benelux. Wie haar aan het werk wil zien, krijgt op het Sint-Pietersplein dus een unieke kans. Björk sluit aan in een indrukwekkend lijstje van wereldsterren zoals Prince, Leonard Cohen, Ennio Morricone en Massive Attack. De tien balcony seats, in de zorg­residentie Ter Rive op het Sint-Pietersplein, zijn wel allemaal uitverkocht.

INFO

www.bjork.gent

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio