‘Romantisch’ aanzoek eindigt met ziekenhuisopname voor vrouw met Kinder Surprise-ei in vagina

‘Romantisch’ aanzoek eindigt met ziekenhuisopname voor vrouw met Kinder Surprise-ei in vagina

Een creatieve manier om je partner ten huwelijk te vragen is niet eenvoudig. Een Britse vrouw ging echter wel heel ver. Ze besloot de ring in een Kinder Surprise-ei te stoppen en die in haar vagina in te brengen… Het plan pakte niet goed uit en eindige in het ziekenhuis.

De Britse voormalig arts Adam Kay deelt in zijn boek ‘This Is Going To Hurt: Confessions Of A Junior Doctor’ enkele opmerkelijke verhalen over zijn tijd in het ziekenhuis. Eén daarvan doet de wenkbrauwen behoorlijk fronsen.

Het gaat over een vrouw die haar vriend ten huwelijk wilde vragen en met een iets te creatief plan op de proppen kwam. “Ze nam de moeite om een ring te kopen, die in een Kinder Suprise-ei te verstoppen en had toen het idee om het ei vaginaal in te brengen” schrijft Kay. Dat meldt The Sun.

Onverwacht, smerig en romantisch

De vrouw wilde het romantische gebaar iets spannender maken, verklaart de gewezen gynaecoloog. “Ze zou aansturen op seks, waarbij haar vriend tijdens het voorspel het ei zou ontdekken, waarna ze op een knie zou gaan. Het is even onverwacht, smerig als romantisch.”

Het aanzoek liep echter niet zoals gepland. Het ei, dat verticaal was ingebracht, kwam in de vagina horizontaal vast te zitten. Wat ze ook probeerden, het lukte beiden niet het chocolade gevaarte uit de bijzondere bewaarplaats te krijgen. Opvallend detail: “De vrouw wilde zo graag de verrassing niet verpesten, dat ze haar vriend weigerde te vertellen wat ze had gedaan en waarom”, aldus Kay nog.

“Ja”

Uiteindelijk besloot het koppel naar het ziekenhuis te gaan, waar ze bij dokter Kay terechtkwamen. De arts haalde het gevulde snoepgoed uit de vagina van de vrouw, terwijl de verbaasde vriend nog altijd geen idee had wat er aan de hand was. De man kreeg in het ziekenhuis een paar latex handschoenen om de verrassing alsnog te openen. “Ze vroeg hem ten huwelijk en hij zei ‘ja’. Mogelijk uit angst voor wat een vrouw die een Kinder Surprise-ei in haar vagina steekt, bij hem zou doen als hij haar zou afwijzen.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees