Celebs

Kylie Jenner heeft geen lipfillers meer

Kylie Jenner heeft geen lipfillers meer

Foto: Instagram

Kylie Jenner heeft een nieuwe look en die is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De realityster heeft namelijk haar lipfillers laten verwijderen en loopt sindsdien met minder volle lippen rond. Luidt ze daarmee een nieuwe trend in?

In een filmpje op Instagram liet Kylie Jenner onlangs weten dat ze blij is dat haar dochtertje Stormi de lippen heeft van haar papa Travis Scott heeft geërfd. Zelf heeft ze zich altijd onzeker gevoeld over de hare en in 2015 biechtte ze in 'Keeping Up With The Kardashians' op dat ze ze had laten opspuiten. "Ik heb tijdelijke lipfillers", klonk het toen. "Het is iets waar ik altijd onzeker over ben geweest. Mensen staan zo snel klaar met hun oordeel en daarom ben ik er niet altijd eerlijk over geweest."

Anno 2018 is echter duidelijk geworden dat ze die lipfillers heeft laten verwijderen. Dat is te zien op enkele foto's die ze deelde op Instagram waarop ze samen met haar beste vriendin Stassie Karanikolaou staat te poseren en waarbij ze in een reactie ook laat weten dat ze de fillers niet langer heeft. Lange tijd was het alsof de leuze 'hoe groter, hoe beter' boven de schouw hing van de familieclan, maar de tijden lijken te zijn veranderd. 

Onder invloed van onder meer de Kardashians en de Jenners van deze wereld, werden lipvergrotingen de laatste jaren stukken populairder als cosmetische ingreep. Benieuwd of de keuze van Kylie ook daar nu voor een ommekeer zal zorgen.

 

heat wave

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees