Klaar om een prins(es) te zijn? Dan heeft Disneyland Parijs de perfecte vacature voor je

Klaar om een prins(es) te zijn? Dan heeft Disneyland Parijs de perfecte vacature voor je

Stockbeeld. Foto: Shutterstock

Wie droomde er als kind niet van: om als een echte prins(es) door de straten te dartelen in een prachtig kostuum, terwijl je alle onderdanen vrolijk toezwaait. Niet getreurd: soms worden sprookjes werkelijkheid. Disneyland Parijs heeft immers een opmerkelijke vacature uitgeschreven: het themapark is op zoek naar fulltime prinsen en prinsessen.

Inderdaad, wie prins of prinses wil zijn in Disneyland Parijs zal ervoor moeten werken. Eerst in de vorm van een drie (!) uur durende auditie, nadien als acteur of actrice in het geliefde themapark. Ofwel duurt dat sprookje van februari 2019 tot september 2019, ofwel is er een verlenging mogelijk tot in januari 2020. Wie echt een natuurtalent is mag voor onbepaalde duur prins(es) blijven.

“Enthousiaste kandidaten met een grote dosis energie maken zeker kans. Om mee te kunnen lopen in ons parades moet je ook goed kunnen dansen, net zoals de personages in de films”, staat er in de opmerkelijke vacature. “Het is jouw taak om de Disneyfiguren echt tot leven te brengen in het pretpark, onder andere door ontmoetingen met de bezoekers in ons pretpark.”

Ervaring in koninklijk gezwaai? Het is een plus, maar eigenlijk zijn er geen vereiste voorwaarden. “Iedereen is welkom, ook kleine en lange mensen”, klinkt het. Zolang de sollicitant 18 jaar oud is en bereid is om late shiften te doen, maakt hij of zij kans. Wie interesse heeft kan zich inschrijven op deze website voor de auditie op 21 september in Amsterdam, een dag later in Parijs of op een ander moment of locatie.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees