Na explosief einde van tweede seizoen is er geweldig nieuws voor liefhebbers van The Handmaid’s Tale

Na explosief einde van tweede seizoen is er geweldig nieuws voor liefhebbers van The Handmaid’s Tale

Foto: Hulu

Fans zijn nog volop aan het bekomen van de seizoensfinale van het tweede seizoen van de alom bekroonde serie The Handmaid’s Tale, of er volgt al geweldig nieuws. De dystopische fictiereeks krijgt een vervolg, het derde seizoen werd bevestigd door de Amerikaanse streamingwebsite Hulu.

LEES OOK. Oprah duikt op in aflevering ‘The Handmaid’s Tale’ en inspireert zoals tijdens haar iconische speech

The Handmaid’s Tale seizoen 2 zit erop. En wat voor een seizoen. Na sinds april 2017 eerst 10 afleveringen kennis te maken met de gruwel van de angstaanjagend realistische nabije toekomst van Amerika, kregen we in april 2018 seizoen 2 opnieuw psychologische horror van formaat. Daarom wordt gespeculeerd dat het derde seizoen in april van 2019 zou kunnen uitkomen. Het is nog niet geweten hoeveel afleveringen het derde seizoen zal tellen.

The Handmaid’s Tale is een dystopisch sciencefiction-verhaal en gaat over de theocratische republiek Gilead. In een dystopische samenleving worden vruchtbare vrouwen gedwongen om als dienstmaagd kinderen te krijgen voor de heersende elite. Bevallen ze, dan krijgen de bevelhebbers de kinderen. Blijken ze onvruchtbaar, dan is hen geen lang leven beschoren.

De serie haalde twintig nominaties binnen voor de Emmy Awards, de Amerikaanse televisieprijzen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees