Sergio komt zelf keuken controleren bij opening van zijn pop-up

Gent -

“Méér vinaigrette!”, beveelt Sergio Herman terwijl een personeelslid de allereerste toasts bereidt van “Bella Stella”, de pop-up van de Zeeuwse sterrenchef die tijdens de Gentse Feesten snacks met een Gentse inslag zal verkopen op de hoek van de Langemunt en de Groentenmarkt.

Sergio Herman kwam vanmiddag zelf naar Gent afgezakt om toe te zien op de bereiding van de snacks die vanaf vandaag tien dagen lang verkrijgbaar zullen zijn in zijn pop-up. In september komt daar zijn Frites Atelier maar tijdens de Feesten kan je er een viertal snacks, twee desserts, cocktails, bier en wijn proeven voor een schappelijk prijsje.

“Ik heb hier en daar een Gentse toets gegeven aan de snacks”, zegt Sergio Herman. “Zoals de Tierenteyn mosterd in onze croque’n roll en voor een dessertje hebben we de cuberdons gedroogd en verkruimeld.”

Bella Stella verwijst naar de biersponsor, oogt met zijn roze, witte en zwarte tinten als een funky strandbar en zal alle dagen openblijven tot de Groentenmarkt leeggelopen is.

En met een beetje geluk kan je Sergio himself feliciteren met zijn Gentse Feesten gerechjes.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees