Man neergestoken in Wetteren nadat hij vandaal aanspreekt

Man neergestoken in Wetteren nadat hij vandaal aanspreekt

Het Felix Beernaertsplein in Wetteren Foto: Google Maps

Wetteren -

Zondagmiddag omstreeks 15.30 uur is een man neergestoken op het Felix Beernaertsplein in Wetteren. De man werd ter plaatse gereanimeerd en in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis, de dader is voortvluchtig. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen.

Filip D. M. zag naar verluidt hoe een man de banden van een geparkeerde BMW met een mes te lijf ging. Toen hij de vandaal daarop aansprok, werd de man neergestoken. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en vervolgens zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Sarah Demeyer, woordvoerster van het Oost-Vlaamse parket, kan enkel bevestigen dat er zondagnamiddag een steekincident plaatsvond en een man in levensgevaar werd overgebracht naar het ziekenhuis. “Meer kan er in het belang van het onderzoek niet worden meegedeeld.”

De dader is voortvluchtig, de politie organiseert momenteel een klopjacht. Daarvoor wordt onder andere gebruikgemaakt van een politiehelikopter. De eigenaar van de geviseerde wagen is voor verhoor meegenomen door de politie.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees