VRAAG VAN DE DAG. Kwam Herman Frison zijn belofte na en ging hij naakt op het strand liggen in Cap d’Agde?

Elke dag stellen onze redacteurs in de Tour één specifieke vraag aan een Belgische renner. Of neen, eigenlijk stelt u de vraag! Wij zorgen ervoor dat het antwoord tot bij u geraakt. Hebt u dus vragen voor Belgische renners of hun entourage, mail ze naar sportonline@nieuwsblad.be. Is uw vraag grappig, intelligent en in alle geval getuigend van goede smaak, dan zorgen wij ervoor dat ze wordt gesteld. De vraag van vandaag is voor Herman Frison en is duidelijk gesteld door een lezer met voorkennis.

Het is duidelijk dat de vraag van de dag deze keer is gesteld door iemand die eigenlijk het antwoord al kende. Blijkbaar beloofde Herman Frison ooit om naakt op het strand te gaan liggen in ‘naturistenparadijs’ Cap d’Agde indien één van zijn renners erin zou slagen de etappe in Cap d’Agde te winnen. Wie was de renner en heeft Frison inderdaad zijn goddelijk lichaam aan de mensheid getoond? U krijgt het antwoord in deze video!

VRAAG VAN DE DAG. Kwam Herman Frison zijn belofte na en ging hij naakt op het strand liggen in Cap d’Agde?
(themabeeld) Foto: BELGAIMAGE
Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.