Eerste dag van de wielerdriedaagse

Deinze - De Wielerdriedaagse van sportcomité Recht voor Allen, in het kader van de Deinse Feesten, gaat op woensdag 18 juli van start om 18 u met een wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften.

Inschrijving en prijsuitdeling hebben plaats in café-restaurant Gentlemen. De wedstrijd begint om 18 u en loopt over 19 ronden van 6 km, samen 114 km.

Start en aankomst liggen aan café Gentlemen, Markt 84. Het parcours: Markt, Sint Poppoplein, Leiedam, Kalkhofstraat, Guido Gezellelaan, Karel Picquélaan, Leernsesteenweg, Pastoor Dutrystraat, Schipdonkstraat, Vaart Rechter Oever, Kongoplein  en terug naar de Markt.

Verkeer

De Markt is de hele dag afgesloten voor het verkeer voor de jaarmarkt en andere activiteiten.  Specifiek voor de wielerwedstrijd is er stilstaan- en parkeerverbod over de hele omloop van 17 u tot 21.15 u. Tegelijk is er ook eenrichtingsverkeer op de hele omloop. Zoals altijd is alleen de richting met de renners mee toegelaten.

Tijdens de wedstrijd is naast de Markt ook het deel van de Gentpoortstraat tussen Kaaistraat en Markt afgesloten voor het verkeer.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio