Meisje (8) staat doodsangsten uit wanneer arend haar aanvalt tijdens vogelshow

Meisje (8) staat doodsangsten uit wanneer arend haar aanvalt tijdens vogelshow Video: YouTube

Een achtjarig meisje beleefde onlangs een ware nachtmerrie tijdens een vogelshow in Kirgizië. Op een bepaald ogenblik kreeg een steenarend het meisje in de gaten en kreeg het zowaar het idee om haar aan te vallen. De vogel nam haar stevig vast met zijn klauwen, waarna enkele medewerkers onmiddellijk reageerden om een drama te voorkomen.

Normaliter moest de roofvogel een veld oversteken om wat vaardigheden te demonstreren die van pas komen tijdens de jacht. Maar dat liep dus helemaal verkeerd. Toen de steenarend in de buurt van het meisje vloog, werd ze meteen aanzien als een prooi die de vogel maar al te graag wilde grijpen met zijn klauwen. De toeschouwers schrokken zich rot, terwijl het meisje op de grond viel en moest hopen dat de vogel snel zou wegvliegen.

Enkele medewerkers van de vogelshow snelden het meisje te hulp en konden haar kort nadien uit haar lijden verlossen. De gevolgen waren weliswaar niet min. Volgens een lokale dokter was de rug van het meisje zwaar toegetakeld, en ook aan haar hoofd had ze verwondingen opgelopen. Bovendien was ze ook flink onder de indruk van het schokkende moment. Hoe het kwam dat het meisje niet in de buurt van haar ouders was, is onduidelijk.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees