Slagbomen van een ophaalbrug negeren? Dat had deze fietsster beter niet geprobeerd

Slagbomen van een ophaalbrug negeren? Dat had deze fietsster beter niet geprobeerd Video: Wis DOT

Een 37-jarige fietsster uit het Amerikaanse Menasha, Wisconsin heeft zichzelf eerder deze maand flink in de nesten gewerkt bij een ophaalbrug. Met te veel zin voor risico liet de dame zich verleiden tot het negeren van de slagbomen en probeerde ze alsnog de brug over te steken. Het had pijnlijke gevolgen: samen met haar fiets viel ze door een opening en moest ze wachten op hulp van enkele voorbijgangers.

Het incident gebeurde op 4 juli, rond tien uur ’s avonds. Wat de dame bezielde om door de slagbomen te rijden, maken de bewakingsbeelden van het ongeval niet duidelijk. Wel is zeker dat ze zich flink bezeerde door de crash. Net voor de helling leek ze nog van gedachten te veranderen, maar een opening tussen de brug en de openbare weg zorgde er toch voor dat ze een stevige smak maakte.

Gelukkig kreeg ze snel de hulp van enkele voorbijgangers. Ze haalden zowel de dame als haar fiets uit de opening, waarna de lokale hulpdiensten de eerste zorgen van hen overnamen. De vrouw was niet in levensgevaar, maar had wel enkele verwondingen opgelopen aan haar gezicht.

Alcohol

Uiteindelijk werd ze naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voor verdere verzorging. Volgens de politie zou de dame mogelijk onder invloed geweest zijn van alcohol. Het onderzoek omtrent het ongeval loopt nog.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees