Act gaat volledig mis tijdens ‘America’s Got Talent’: man laat zijn vrouw vallen van op de trapeze

Wat een spectaculaire trapeze-act had moeten worden, eindigde in een pijnlijke val woensdag tijdens ‘America’s Got Talent’. Het publiek en de jury keek nagelbijtend naar een geblinddoekte Tyce Nielsen (29) en zijn vrouw Mary Wolfe (32). Professioneel wisten ze zich door de eerste stunts te krijgen, totdat de man op talloze meters hoogte plots zijn echtgenote losliet…

Duo Transcend, de groepsnaam van het koppel uit Salt Lake City, was niet aan haar proefstuk toe. Al zeven jaar zijn ze als getrouwd duo perfect op elkaar ingespeeld, wat ze ook geregeld tijdens optredens met ‘Cirque du Soleil’ tonen aan het grote publiek.

Deze toeschouwers werden echter getrakteerd op een thriller van formaat. “Neeee!” schreeuwde jurylid Mel B, toen Mary uit de handen van haar man schoof. Enkele seconden wachtte iedereen bang af, maar de vrouw stond - ogenschijnlijk - zonder problemen opnieuw recht, een beetje gegeneerd. Schoorvoetend zei ze meteen dat ze nog wel eens wou proberen.

Maar daar wou de jury en het publiek niets van weten: ze hadden genoeg gezien. De misser leverde hen geen problemen op, maar alleen nog extra respect. Howie Mandel verwoordde het gevoel perfect: “Het eerst waar jij na zo’n val aan denkt, is het mislukte onderdeel van de act nog eens doen. Daarvoor past alleen diep respect.” Ook Simon Cowell was het er mee eens: “Niemand is perfect. Maar dat maakt het niet minder geweldig.” En dat leverde een ticketje op naar de volgende ronde.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees