WIN. Duotickets voor Circus Barones in Bredene

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Bredene

Foto: rr

Bredene - Dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show onder de noemer “Een reis rond de wereld”. Van dinsdag 31 juli tot en met zondag 5 augustus strijkt het circus neer aan parking Zandstraat in Bredene. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 3 augustus om 16 uur.

Dit jaar is het thema van het circus ‘Een reis rond de wereld’. Laat je door Circus Barones meenemen op een reis rond de wereld in 120 minuten. De clowns Ronny, Patatje en Patat nemen je mee naar exotische gebieden, mysterieuze Oosterse landen en zuiderse temperamenten. Laat je verrassen door spectaculaire acts, zowel in de piste, als hoog in de nok van het circus. Het is een circusverhaal van illusie en magie waarin ook de dieren een plaats hebben. Siberische steppenkamelen, Zuid-Amerikaanse lama’s en Friese paarden, allemaal maken ze deel uit van het spektakel. Het wordt een boeiende show voor jong en oud waarin ook een blitse lasershow je zal verbazen. En dat alles in een verwarmde circustent.

Voorstellingen in Bredene er op:

  • Elke dag van 31 juli tot en met 5 augustus om 16 uur

Het Nieuwsblad mag 25 duotickets (met een waarde van 40 euro) weggeven voor de voorstelling van vrijdag 3 augustus om 16 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio